Bokningar

Bokning tvättstuga
Bokningssystemet kommer under 2019 att ändras till enbart elektronisk bokning. Information delas ut till samtliga lägenheter före driftsättning. Fram till dess att det nya bokningssystemet driftsatts i ditt hus skall bokning ske på den gamla bokningstavlan som finns i varje tvättstuga. Till varje lägenhet hör ett tvättlås. Bokning på annat sätt än med lägenhetens tvättlås är ogiltig. Har du förlorat ditt tvättlås kan ett nytt köpas på förvaltningskontoret. Tvättider finns anslagna i samtliga tvättstugor. Bokning av tider i det nya bokningssystemet kan ske på följande sätt:

  • Bokning via hemsidan.
  • Bokning via Smartphone.
  • Bokning vid bokningstavlan i tvättstugan.

För bokning via föreningens hemsida och via smartphone skall inloggning ske med lägenhetens användarnamn och lösenord som delats ut. Glöm inte att ändra lösenord första gången du loggat in. Ange gärna en e-postadress i systemet. Detta underlättar hanteringen vid glömt lösenord. För att kunna göra bokningar via iPhone eller Android-telefon skall app till Aptus Home laddas ner gratis från App Store eller Google Play. Hämta information om Aptus Home genom att klicka HÄR.

Bokningstavlan i tvättstugan är enkel att använda. Logga in med den nya taggen som delats ut. Klicka HÄR för information om Aptus bokningstavla.

Ladda ner Aptus Home till din smartphone