Kabel-tv

Bra att veta

Föreningens digitala grundutbud

                                             

Com Hems ordinarie digitala grundutbud

                            

Föreningen har ett avtal med Com Hem om leverans av ett digitalt grundutbud via kabel-tv-nätet. Detta grundutbud levereras utan kostnad för medlemmar och hyresgäster. Föreningens grundutbud innehåller fler kanaler än det ordinarie grundutbud som Com Hem normalt levererar. Föreningens grundutbud och Com Hems ordinarie grundutbud framgår till vänster på denna sida.

Com Hem övergår den 8 september 2020 till att enbart sända tv-kanaler digitalt. I samband med övergången upphör analoga sändningar och FM-radio.

Den abonnemangsfria versionen av Com Hem Play (Com Hem play grund) läggs till kostnadsfritt. Är man folkbokförd på en Com Hem-adress kan man se de flesta abonnemangsfria tv-kanalerna på sin mobil, surfplatta och dator var som helst inom EU. Beställ Com Hem play grund kostnadsfritt på ”comhem.se/tv/play-grundutbud.

Föreningens digitala grundutbud

För att kunna se föreningens digitala grundutbud krävs att en digitalbox eller TV-modul beställs genom Com Hems kundtjänst på telefon 90 222. En digitalbox eller TV-modul per lägenhet erhålls utan kostnad.

Boende som sedan tidigare beställt en digitalbox eller TV-modul kan fortsätta och använda den.

Önskar man se föreningens digitala utbud på fler TV-apparater kan syskonabonnemang tecknas. Detta abonnemang kostar 129 kr/mån. Bindningstiden är på 12 månader. Man erhåller då ytterligare en digitalbox eller TV-modul.

Det finns även en möjlighet att genom syskonabonnemang erhålla TV-Hub istället för digitalbox eller TV-modul. Även detta abonnemang kostar 129 kr/mån. Bindningstiden är på 12 månader.

Com Hems ordinarie digitala grundutbud

Com Hems ordinarie digitala grundutbud kan vara ett alternativ för er som har fler TV-apparater.

Har man en TV med inbyggd digitalbox eller liknande lösning kan man se Com Hems ordinarie digitala grundutbud.

Har man ingen TV med inbyggd digitalbox eller liknande lösning kan en digitalbox köpas av Com Hem för 593 kronor. Ingen månadskostnad tillkommer.

Mer information

Du som idag tittar analogt måste ändra till digital-TV på tv-apparaten och göra en kanalsökning. Du som har en äldre tv kan behöva skaffa en nyare

Utförlig information om digitaliseringen finns under ”comhem.se/tv/digitalisering”. Vid frågor om digitaliseringen eller vid problem skall kontakt tas med Com Hems kundservice på telefonnummer 90 222.

Fler kanaler via kabel-tv-nätet

Klicka HÄR för att se vilka tilläggskanaler och paket som erbjuds av Com Hem.

Bredbands-tv

Föreningens medlemmar och hyresgäster kan utöver det utbud som erbjuds via kabel-tv-nätet även beställa bredbands-tv via bredbandsnätet. På startsidan finns en länk till iTUX portal med samtliga leverantörer och de tjänster som erbjuds. Klicka HÄR för att komma direkt till portalen.