Gästlägenheter

Gästlägenheterna är stängda under perioden 25 februari 2024 – 3 juni 2024 p g a arbete med avloppsrenoveringen.

Föreningen har två gästlägenheter på Masthuggsliden 1. Lägenheterna består av 1 rum med ytor på 37 kvm respektive 43 kvm. Båda lägenheterna har pentry, dusch och toalett. Rökning och husdjur är ej tillåtet i gästlägenheterna.

För att boka föreningens gästlägenheter krävs att man är medlem i Brf Masthugget. Medlem är man när man helt eller delvis äger en bostadsrätt i föreningen. Det ska vara medlemmens uppgifter som skrivs in i formuläret för bokning.

Lägenheterna har väl utrustade pentryn och 4 sängplatser. En dubbelsäng och en våningssäng. Det finns WiFi tillgängligt i gästlägenheterna.

Gästlägenheterna är till för korttidsboende för gäster till föreningens medlemmar. Uthyrning sker endast till medlem, som även ansvarar för sina gäster.

Det finns möjlighet att hyra båda lägenheterna samtidigt. En dörr sammanbinder lägenheterna.

Tillträde till gästlägenheten är kl.14.00 dag 1 och ska lämnas väl städad och iordningställd enligt ordningsregler kl.12.00 vid hyrestidens utgång.

Hyra per natt är 500kr fr o m 1 januari 2024

Du bokar gästlägenhet under Bokningar. Du hämtar nyckel, information och betalar hyran på Förvaltningskontoret.

Viktig information om jouröppning!

Ringer man till Cubsec för jouröppning för ev. kvarglömda saker inne i lägenheten innan eller efter bokad tid. Kommer en kostnad tas ut som i dagsläget är 800 kr som föreningen vidarefakturerar anmälaren.